Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Izvršite pravovremenu zamenu ulja u svom automobilu, čime osiguravate duži vek trajanja pokretnih i statičkih delova motora. Pravilno podmazivanje svih delova, smanjuje međusobno trenje čime se delovi sporije greju, a samim tim i habanje delova je znatno sporije, čime se produžuje životni vek vozila

Pored pravovremene zamene ulja, potrebno je koristiti pravi tip ulja, koji je preporučen od strane proizvođača. Na tržištu se mogu naći svi tipovi maziva, koji su nekada i sumnjivog kvaliteta. Iz tog razloga, vršimo nabavku maziva iz inostranstva, i to od isključivo renomiranih proizvođača.

    Zamena filtera je takođe značajan segment u održavanju ispravnosti vozila i njegovom produženju životnog veka. Samo filterima koji ispunjavaju standarde koji su preporučeni od srane proizvođača vozila, osiguravate dugotrajnost u funkcionisanju motora. Uloga filtera je od izuzetnog značaja za vozilo, jer se u filterima zadržavaju metalni opiljci i druge nečistoće koje su nastale usled habanja delova motora, i tako ne mogu prodreti u unutrašnjost samog motora.

Sličnu ulogu imaju filteri za dotok vazduha u motor i u kokpit, filteri za polen i filteri za klima uređaje. Ovi filteri obezbeđuju čistoću i potreban dotok vazduha u delove za koji su namenjeni. Samo čist filter može obezbediti 100% čistog vazduha !

Zamenite filtere na vreme , a mi smo tu da stručno izvršimo zamenu.